ផ្លែ​ត្នោត

រូបភាព​ផ្លែ​ត្នោត​ពី​ខេត្ត​តាកែវ

នៅ​ពេល​ដែល​ជីវភាព​ប្រជាពលរដ្ឋ​នៅ​តាម​ជនបទ​កាន់​តែ​មាន​ភាព​ល្អ​ប្រសើរ​បន្តិច​ម្ដងៗ​នោះ ផ្លែ​ត្នោត និង​ស្លឹក​ត្នោត​មិន​សូវ​ត្រូវ​បាន​ប្រជាពលរដ្ឋ​យក​ចិត្ត​ទុក​ដាក់​ប៉ុន្មាន​ឡើយ ដោយ​សារ​ពួកគាត់​មិន​សូវ​មាន​តម្រូវការ​ចំពោះ​របស់​នេះ​។ ពី​មុន​ប្រជាពលរដ្ឋ​តែង​តែ​កាត់​យក​ស្លឹក និង​ធាង ដើម្បី​ដេរ​យក​ទៅ​ប៉្រក់​ផ្ទះ និង​បាំង​ធ្វើ​ជា​ជញ្ជាំង​ផ្ទះ ចំណែក​ផ្កា​ត្នោត​ត្រូវ​បាន​កៀប​យក​ទឹក​ទៅ​ធ្វើ​ជា​ទឹក​ត្នោត​ផ្អែម ជូរ ឬ​ធ្វើ​ជា​ស្ករ​ត្នោត ហើយ​ផ្លែ​ខ្ចី​គេ​យក​ទៅ​បរិភោគ ឬ​ស្ល​កកូរ​ជាដើម លុះ​ផ្លែ​ទុំ គេ​យក​ទៅ​ធ្វើ​ជា​នំ​ត្នោត​យ៉ាង​ឆ្ញាញ់​ពិសារ។

Posted on 8 ខែសីហា 2011, in Snapshot of the Week and tagged , , , . Bookmark the permalink. បញ្ចេញមតិ.

ឆ្លើយ​តប

Fill in your details below or click an icon to log in:

ឡូហ្កូ WordPress.com

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី WordPress.com របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូប Twitter

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Twitter របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូបថត Facebook

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Facebook របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

Google+ photo

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Google+ របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

កំពុង​ភ្ជាប់​ទៅ​កាន់ %s

%d bloggers like this: